محل تبلیغات شما

به گزارش فاطر 24؛ در دنیای امروز اهمیت و جایگاه رسانه بر کمتر کسی پوشیده بوده و کمتر کسی نیز می توان یافت که متأثر از تأثیرات رسانه های گوناگون نباشد.

جامعه ی ایرانی اما با ویژگی ها و مولفه های فرهنگی و ی خاص خود شاهد حضور رسانه های مختلف با ضریب نفوذهای متفاوت می باشد.

سایت های اینترنتی ، رومه ها ، شبکه های ماهواره ای ، رادیو و تلویزیون.

در میان انبوه این رسانه ها تلویزیون اما تافته ای جدا بافته به حساب می آید! رسانه ای که فارغ از معدل عملکرد آن به جهات مختلف از اعتماد عمومی گرفته تا شاید بی رقیب بودن در میدان فرهنگ سازی جامعه همیشه شاهد یکه تازی آن بوده ایم و این قدرت جریان سازی و تءثیرگذاری غیر قابل انکار آن مسئولیت و وظیفه ی این رسانه ملی را صدچندان می کند.

در سالهای اخیر اما به روی آنتن رفتن برخی برنامه های مورد دار و بعضا ضد ارزشی همچون سریال طنز ساختمان پزشکان و. حساسیت دغدغه مندان فرهنگ این مرز و بوم را بر انگیخته و موجب نگرانی آنان از نفوذ جریانهایی با تفکرات غلط برای استخاله از درون این رسانه و در نتیجه تأثیر گذاری بر سبک زندگی و اعتقادات مردم ایران اسلامی شده است.

بعد از دوره ای رکود در پخش این چنین برنامه هایی !! چند شبی است که سریال ظاهرأ ارزشی انقلاب زیبا از شبکه اول سیما روی آنتن رفته و هرشب بینندگان خاص خود را در مقابل جعبه ی جادویی قرار می دهد.

گذشته از قسمتهای قبلی قسمت هشتم این سریال اما حاوی بخشی بود که می توان در آن رگه ها و نشئه های التقاط فکری و اعتقادی را در میان دیالوگ های رد و بدل شده ی بازیگرانش به وضوح دنبال کرد.

آنجا که بین دقایق 47/29 تا 50/30 مکالمه ای ما بین بازیگر نقش زیبا و مسئول پرونده قتل اتفاق می افتد.

آنجا که آقای پلیس با حالت و لحنی که حرفهایش موجه جلوه کند از زیبا دعوت می کند تا با حامد به یک بازی احساسی دست بزند و تاأکید می کند که " مهم نیست چه رفتاری با او انجام دهد" بلکه "مهم رسیدن به جواب سئوال های آقای پلیس است"!

آنجا که آقای پلیس بیان می کند که "هر کاری" که انجام می دهد برای این است که "زودتر به نتیجه برسد".

آنجا که آقای پلیس در جواب سئوال زیبا که می پرسد "حتی با فریب دادن او و بازی احساسی با حامد" و آقای پلیس جواب می دهد " به هر شیوه ای"!

و در پایان آنجا که آقای پلیس آشکارا می گوید " من باید سند و مدرک جور کنم خانم،حتی اگه مجبور بشم به شما دروغ بگم ، من نتیجه کارم برام مهمه"!!

شاید اغلب افراد بی اعتنا از کنار این مکالمه بگذرند ، شاید هم تأیید کننده ی حرفهای جناب آقای پلیس باشند.

اما با نگاهی به اصول اعتقادی و دینی اسلام در می یابیم که در هیچ جایی از دین و آئین ما مجوزی برای چنین رفتارهایی صادر نشده که هیچ بلکه با آن به شدت هم مخالفت شده است.

در سیره ائمه ما چه بسیار است حوادثی که با منطق مدرن و ت باز "خذ الغایات و اترک المبادی " هدف را بگیر و مقدمات را رها کن به مخالفت برخواسته شده و معیار نه رسیدن به هدف با هر وسیله ای که مسئولیت در برابر خدا معرفی می شود.

در اندیشه امام راحل (ره) نیز مخالفت با منطق "هدف وسیله را توجیه می کند" موج می زند .

ایشان استفاده از فریب را برای رسیدن به هدف جایز نمی داند و همواره آن را نوعی معاویه گری می دانند و می فرمایند: "ت، خدعه نیست، ت یك حقیقتی است كه مملكت را اداره می‌كند، خدعه و فریب نیست، این‌ها همه‌اش خطاست، اسلام، حقیقت ت است، خدعه و فریب نیست."

شهید مطهری نیز در خصوص رد " هدف وسیله را توجیه می کند " در جلد 16 مجموعه آثار (سیره ی نبوی) می فرمایند:

"برای حق باید از حق استفاده کرد. یکی از راه هایی که از آن راه بر دین از جنبه های مختلف ضربه وارد شده است، رعایت نکردن این اصل است که ما همان طور که هدفمان باید مقدس باشد، وسایلی هم که برای این هدف مقدس استخدام می کنیم باید مقدس باشد؛ مثلاً ما نباید دروغ بگوییم، نباید غیبت کنیم، نباید تهمت بزنیم؛ نه فقط برای خودمان نباید دروغ بگوییم، به نفع دین هم نباید دروغ بگوییم، یعنی به نفع دین هم نباید بی دینی کنیم، چون دروغ گفتن بی‏دینی است. یعنی به نفع دین دروغ گفتن به نفع دین بی دینی کردن است."

در جایی دیگر می فرماید:

اولین شرط رساندن یک پیام الهی این است که از هرگونه وسیله‎ای نمی‎توان استفاده کرد. می‎گویند:" اَلْغایاتُ تُبَرِرُ الْمَبادی" یعنی نتیجه‎ها مقدمات را تجویز می‎کنند؛ همین‎قدر که هدف ، هدف درستی بود، دیگر به مقدمه نگاه نکن. چنین اصلی مطرود است.

لازمه پذیرش " هدف وسیله را توجیه می کند "پذیرش نسبیت اخلاقی است که اکنون غرب را به ورطه ی نابودی کشانده است. آنجا که اخلاقیات مطلق نباشد نفع شخصی در هر موقعیتی وسیله ای را برای نیل به هدف مقدس جلوه خواهد ساخت و اینگونه خواهد شد که در جایی دروغ ، در جایی زدن و در مرحله ای کشتن برای نیل به یک هدف به ظاهر والا موجه جلوه داده خواهد شد.

اکنون اگر با در نظر گرفتن همه این مسائل و مطالب به مکالمه بین زیبا و آقای پلیس که در اینجا به جهت انتساب به حکومت ایران اسلامی توجه دوچندانی را به خود جلب می کند برگردیم خواهیم دید که رخنه تفکری که در عموم جهان به تفکر ماکیاولیستی معروف است در آن به عمد یا از روی سهو آشکار و مشهود است.

پلیسی از نظام جمهوری اسلامی برای دست یافتن به اهداف خود دست به هر کاری می زند.برای او هدف وسیله را توجیه می کند!!

آری همه تأثیرات مثبت فیلم(در صورتی که چنین تأثیری بوده باشد) در نزدیک به 1000 دقیقه کل آن توسط 50 ثانیه مکالمه ی برآمده از یک فلسفه ی ضد دینی ذبح می شود.

و اگر انگ حساسیت بیش از حد با نگارنده زده نشود می شود گفت که هدف آگاهانه یا نا آگاهانه آن عمل به قانون 20:80 رسانه های غربی است که در آن 80 درصد آنچه مردم می خواهند بشنوند گفته می شود تا 20 درصد آنچه خودشان می خواهند در ذهن ها القا کنند را بگویند.

و اینک تلویزیون ایران اسلامی یک شب تریبون طرفداران نیکولو ماکیاولی بود وخیلی ها ندانستند!!

افکار ماکیاولی میهمان خانه های ایرانی

چشم انداز 1404 حجاب!

تحریم‌ها؛ نبرد بر سر ناکارآمدی مکتب اومانیستی در مقابل مکتب الهی

هدف ,های ,کند ,ی ,ای ,آقای ,می کند ,آقای پلیس ,است که ,آنجا که ,که در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قصه هــــای جوجه بیشعـــور Franklin's life terppasmewa جامه شناسی Ida's notes .:: Official Fan Website ZedbaziBand ::. Lucy's memory tesmeedipect هموار کنکور سایت تفریحی و سرگرمی آباژور